Najpopularniejsze komentarze
Najpopularniejsze komentarze
-
anonim + 13
Buhahahahaha
Autor to debil. Sam nie wie o czym mówi. W picceriach są super picce nie dlatego, że tam mają skilla i umieją robić lepiej. Tylko dlatego, że mają tam profesjonalne piece do piccy, które mają dużą moc, mają ceramiczne, grube podłoże, są niskie i szerokie. W domach u przeciętnego Kowalskiego są gówniane piekarniki elektryczne lub co gorsza gazowe, które się praktycznie do niczego nie nadają!! Chyba, że do podpieczenia syfiastych paróweczek z TESCO.
Także autorze... Nie mądrz się. Bo chuja wiesz
W picceriach picce robią bardzo frywolnie, wręcz rutynowo i zawsze wychodzi perfekcyjna. To dzięki piecom, które mają olbrzymią moc grzewczą (cieplną) -
anonim + 5
@anonim: Picce wyrabiałem dziesiątkami sposobów, bardzo starannie. Ugniatałem przez godzinę, a Ty coś pierdolisz o 15 minutach. A mimo to wychodzi zawsze chujowa (jestem wybredny). Dobrą piccę zjesz zawsze tam gdzie dobry piec!!
Dziękuję, do widzenia ;] -
anonim + 4
@anonim: Aha, sorry. Nie doczytałem. Piszesz, że masz płytę ceramiczną - kamienną. No i to jest właśnie kurwa cały sekret!! Żadne staranne wyrabianie ciasta. Choćbyś gówno zmieszał i byle jak to wyjdzie super, jeśli masz kamień!! Nie da się upiec piccy dobrej na blasze w piekarniku domowym. Dobra picca = dobry profesjonalny piec, a nawet ręczny, samodzielnie ułożony z cegieł przydomowy ogródkowy piec! Ale nie domowy piekarnik. Bo to gówno!!
-
anonim + 4
@anonim: czytał ktoś ten komentarz ?
-
anonim + 3
@anonim: każdy z inteligencja większa od ameby
-
anonim + 3
@anonim: Kolejny gimbazowy hejter... Ktoś zadał sobie trud, podał ciekawy przepis z propozycją wykonania, a i tak jakieś (cytując klasyka) "gówno w błyszczącym dresie" problemu szka... Troche luzu bo Ci zwieracze puszczą...
-
anonim + 2
@anonim: 28.106
Nie mierz mnie swoją miarą gimbazowy hejterze w błyszczacym dresie -
anonim + 2
@anonim: Żal...
-
anonim
@anonim: jeb....nij sie w glowe... gimbusie
-
anonim + 2
Gowno sie znacie, najlepsza pizza to marketowa mrozonka z mikrofali.
-
anonim + 8
@anonim: To żryj to gówno lamusie
-
anonim
OMG ! dziecko jak nie wiesz to nie pisz ! 1. od kiedy pizza pisze się przez 2 "C' GRATULACJE w tym punkcie się wykazałeś. Znam się na pizzy bo dorabiam się na studia we włoskiej pizzerii. a więc gówno powiesz [...] dobra.. może z elektrycznego gówna nie będzie idealna ale sposób na ciasto lepszy od oryginału :D
dziecko -.- -
anonim
Nie ogarniam dlaczego w tym naszym chorym kraju wszyscy żrą ta pizze na grubym cieście... Byłem we Włoszech, Grecji, Chorwacji, Turcji itp... itd... i kur...prawdziwa pizza jest na chudziutkim cieście.. i jest pieczona w bardzo wysokiej temperaturze przez krótki czas.;
-
Loro
e e e ee gówno się znacie ja robię w chuj lepszą pizze niż to gówno co tu jest napisane. Kurwa serio ?? Takich debilnych komentarzy co się tutaj naczytałem to rzadkość, oczywiście każdy z was to jest pieprzona alfa i omega która zna się na wszystkim. Pozdro dzieci internetu i pejsbuka.
Najpopularniejsze komentarze
Najpopularniejsze komentarze
-
anonim + 2
Cóż za geniusz projektancki!
-
anonim + 1
niczym jaś fasola w swoim maluchu