Przeżyła trudne chwile, a jej serce zawsze bije w rytmie cha-cha - Co słychać u Marii Koterbskiej?00:14:12

zwiń opis video pokaż opis video
Dodał: paularodak
Zapraszam na moje social media:
https://www.facebook.com/paularodakjo...
https://www.instagram.com/paula_rodak

Zasubskrybuj kanał by być na czasie :)
Film poświęcony wokalistce Marii Koterbskiej

Kamera i montaż:
Ja :)

Wszystkie materiały wykorzystane w filmie zostały użyte na prawach cytatu i są własnością właścicieli praw autorskich.

#paularodak #gwiazdy #showbiznes

Posłuchaj Marii:
https://www.youtube.com/watch?vJKJpjmHtniI&listPLv-R1Z_0Y2miQb-TkiXwyI4PBWod5xQh6

Dyskografia:

1960 - Maria Koterbska śpiewa wesołe piosenki
1960 - Ulubione przeboje
1960 - Ulubione piosenki
1967 - Nie mówmy, że to miłość
1972 - Maria Koterbska
1974 - Jubileusz
1980 - Maria Koterbska
1990 - Życie zdarza się raz
Filmografia:

1953 - Sprawa do załatwienia (wykonawczyni piosenki)
1955 - Irena do domu! jako piosenkarka

https://plejada.pl/zdjecia-gwiazd/maria-koterbska-konczy-95-lat-stare-zdjecia-przeboje-zyczenia-od-andrzeja-dudy/46ksfmw
https://lelum.pl/maria-koterbska-chory-maz/
https://bielskobiala.wyborcza.pl/bielskobiala/7,88025,24990284,maria-koterbska-konczy-95-lat-bukiet-wreczyl-jej-prezydent.html
https://muzyka.interia.pl/wiadomosci/news-maria-koterbska-dla-kogo-puka-jej-serduszko,nId,2859713
https://bielskobiala.naszemiasto.pl/urodziny-marii-koterbskiej-slynna-bielszczanke-odwiedzil-z/ar/c1-5205251
http://www.przyjaciele.podbeskidzie.pl/indexc679.html?optioncom_content&viewarticle&id137%3Aczlonkowie-honorowi&catid40&Itemid161
http://radiopogoda.tuba.pl/radiopogoda/1,156772,19243831,jak-studentka-farmacji-zostala-wielka-piosenkarka.html
https://www.se.pl/wiadomosci/gwiazdy/maria-koterbska-udaje-przed-mezem-ze-jestem-zdrowa-aa-XZXb-vGMy-jkCm.html
https://kultura.onet.pl/muzyka/wiadomosci/piosenkarki-prl-u-maria-koterbska/bs31k6p
https://kultura.onet.pl/muzyka/wiadomosci/piosenkarki-prl-u-maria-koterbska/bs31k6p

Komentarze